Kivisaari 2 27.6.-4.7.2018

  • Kivisaari 27.6.-4.7.2018

    Kivisaari 27.6.-4.7.2018

Miltä tuntuisi elää viikko saaristolaisena? Lähde mukaan Kivisaaren leirille! Kivisaari sijaitsee itä-Helsingin upeassa saaristossa. Saari kaikkine puitteineen luo riparilaisille yhden kesän upeimmista kokemuksista!

 

Ajankohta

27.6-4.7.

Konfirmaatio

26.8. klo 10 Roihuvuoren kirkko

Hinta

140 €

 

Yleistä

Yleisimpiin kysymyksiin löydä vastauksen tämän linkin takaa: Rippikoulu FAQ

Leiriin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä aina kyseisien leirin vetäjiin. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Tapaamiset ennen leiriä (läsnäolo pakollinen):

- ke 7.2. klo 18.00-19.30 Arkkikirkko sekä riparilaisten ja heidän vanhempiensa info Roihuvuoren kirkossa (Tulisuontie 2): paikalla riparilaiset sekä ainakin jompi kumpi huoltajista (jomman kumman huoltajan läsnäolo on välttämätön mm. turvatietolomakkeiden kirjoittamisen vuoksi)

- su 4.3 klo 10.00-11.20 messu Roihuvuoren kirkossa (Tulisuontie 2)

- su 11.3. klo 11.00-13.20 opetushetki ja gospelmessu Laajasalon kirkossa (Reposalmentie 13) (huomaa muuttunut kellonaika: klo 11.00 alkaa tapaaminen Laajasalon kirkolla)

- pe 6.4. klo 20-22 Parkki eli nuortenilta Laajarannassa (Humalniementie 15)

- la 14.4 klo 10-16 opetuspäivä Laajarannassa (Humalniementie 15)

- ke 18.4. klo 17-20 opetusilta Laajarannassa (Humalniementie 15)

- pe 20.4 klo 18-20 Parkki eli nuortenilta Laajarannassa (Humalniementie 15)

 

Leirille lähtö: leiri alkaa Laajarannassa keskiviikkona 27.6. klo 9.00.

Leiriltä paluu: palaamme laivakuljetuksella Laajarannan laituriin ke 4.7. Tarkempi kellonaika ilmoitetaan myöhemmin, mutta paluu on joskus ennen puoltä päivää.

 

Tapaamiset ennen leiriä ja leirin jälkeen ovat tärkeä osa rippikoulua ja ne täytyy olla suoritettuna ennen kuin nuori voi osallistua konfirmaatioon.

 

Mitä mukaan leirille?

Raamattu (seurakunnalta)
Oppikirja (seurakunnalta)
Muistiinpanovälineet (kynä ja kumi)
Mukavat sisä- ja ulkovaatteet
Henk.koht. hygieniavälineet (pyyhe, shampoo, saippua, hammasharja, yms)
Mahdolliset lääkkeet (Burana, yms)
Paljon reipasta leirimieltä :)

 

Vakuutus:

Seurakunta on vakuuttanut nuoret tapaturmien varalta. Ei koske sairauksia, eikä rinnealueen ulkopuolella sattuvia tapaturmia laskettelun yhteydessä. Jos nuori sairastuu leirin aikana vanhempiin otetaan heti yhteys. Tarvittaessa kuljetus lähimpään sairaalaan.

Ulkoläksyt:

Ulkoläksyt opetellaan ja suoritetaan yksitellen, joko ennen leiriä tai leirijakson aikana. Rippikoulun kaikki mahdolliset ulkoläksyt löytyvät tästä. Rippikoulusi vetäjät kertovat riparin tapaamisessa, mitkä kaikki ulkoläksyt suoritetaan.

Laskutus:

Lasku leirijaksosta tulee postitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mikäli tarvitset taloudellista tukea maksun suhteen, ota yhteys diakoniatyöntekijöihin laskun saatuasi.

Ohjeita yhteydenottamiseen:

a) Ota yhteys oman alueesi diakoniatyöntekijään mahdollisimman pian laskun saatuasi.

b) Sovi aika, milloin tapaatte. 

c) Tapaamisessa selvitetään perheen taloudellinen tilanne eli tulot ja menot. Tuen saamiseksi rippikoulun leirimaksuun ei edellytetä, että maksuun olisi pyydetty ensin avustusta sosiaalitoimistosta.

d) Diakoniatyöntekijän kanssa voi sopia myös leirimaksun maksamisesta osissa. Saat toimintaohjeet oman alueesi diakoniatyöntekijältä.

 

Konfirmaatio:

Konfirmaatioharjoitus:  to 23.8. klo 17.00-18.30 Roihuvuoren kirkossa

Leirin konfirmaatio on sunnuntaina 26.8.2018 klo 10 Roihuvuoren kirkossa (Tulisuontie 2, 00820 Helsinki). Tilaisuus kestää noin 1h 15 min.

 

Valokuvaus
Valokuvaus tapahtuu 1,5 tuntia ennen konfirmaatiota. Jokaisen konfirmoitavan on oltava kirkolla klo 8:30, jolloin otetaan yksittäis- ja ryhmäkuva. Valokuvaaja tuo ruusut  mukanaan. Toimintaperiaate on sama kuin koulukuvauksissa; nuoret saavat valokuvafirmalta sähköpostitse tunnukset, joilla pääsee katsomaan ja tilaamaan haluamansa kuvat. Kuvat tulevat postissa muutaman viikon kuluttua tilauksesta.

 

Vetäjät

Marko "Make" Anttila (p. 050 384 9055, marko.anttila(at)evl.fi)
Vesa Engström
Petra Harju

 

Raideri 

Mikaela T.

Isoset

Patrick A.
Ada J.
Viivi K.
Jesperi K.
Tiitus K.
Ronja L.
Hjalmar M.
Jade S.
Elsa T.
Laura W.