• NUORISOTYÖ

    NUORISOTYÖ

    Roihuvuoren seurakunnassa
  • NUORISOTYÖ

    NUORISOTYÖ

  • NUORISOTYÖ

    NUORISOTYÖ

Nuorisotyö

Nuorisotyö on suunnattu 14-25-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Se muodostuu viikkotoiminnasta ja leireistä.

Tarkempia tietoja nuorisotyöstä löytyy sivun alalaidassa olevia kuvia klikkaamalla. Katso myös koko 2018 syksyn ohjelmamme.

Leireille tarvittava osallistujakortti ​tästä.

Ajankohtaista nyt:

Iskoykkösten iskoleiri Kellokoskella 14.-16.12.2018 - ilmoittaudu mukaan viim. ke 28.11. ennen klo 23.59

Iskoykkösiä kutsuu 14.-16.12.2018 iskoleiri Kellokoskella. Vetäjinä leirillä toimivat pastorit Essi Lyytinen ja Markus ”Rambo” Ek sekä teologian opiskelija Milla Tuuri. Lähdemme leirille pe 14.12. klo 16.45 Laajarannasta (Humalniementie 15) tilausbussilla. Ole ajoissa, sillä bussi ei odota myöhästyjiä. Kuljetuksen hoitaa Lehtimäki Group. Palaamme Laajarantaan tilausbussilla su 16.12. n. klo 16.

Leiri maksaa 30e iskolaisille. Lasku leiristä lähetetään maksajaksi ilmoitetulle henkilölle leirin jälkeen. Huom: alaikäinen ei voi antaa omia tietojaan maksajan tiedoiksi. Jos sairastut, hanki lääkärintodistus, niin saatat mahdollisesti saada rahasi takaisin. Leirin hinta sisältää bussikuljetuksen Laajarannasta Kellokoskelle ja sieltä takaisin Laajarantaan, majoittautumisen, kaikki ruuat ja ohjelman sekä seurakunnan ottaman tapaturmavakuutuksen (huom: vakuutus ei koske sairauksia). Jos nuori sairastuu leirin aikana, huoltajiin otetaan heti yhteys.

Leirikeskuksen keittiölle ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä annetut allergiat ja ruokavaliotiedot, joten täytäthän nekin ilmoittautumislomakkeen kohdat huolellisesti.

Leiri on tietenkin päihteetön, savuton ja muutenkin nikotiiniton, eikä myöskään energiajuomien ostaminen/hallussapito/nauttiminen ole sallittua. Leirikeskuksen alueelta poistuminen on ehdottomasti kielletty. Tarkempia ohjeita kaikesta annetaan leirille osallistujille leirin aikana. Jos leirille osallistuja ei sitoudu sääntöihin, otamme heti yhteyden kotiin ja nuori saatetaan kotiuttaa omalla kustannuksellaan.

Jokaisella leirille osallistuvalla pitää olla liitteenä oleva osallistujakortti täytettynä ja palautettuna leirin vetäjille ennen bussiin astumista leirillelähtöpäivänä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistujakorttiin huoltajan allekirjoituksen. Jokaisen matkalle lähtevän alaikäisen lomake tulee palauttaa viimeistään ti 11.12. Essille skannattuna meiliosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai antamalla sen Essille esim. parkissa 30.11. tai 7.12.

Jokainen leirille pääsevä saa to 29.11. tarkempia tietoja sisältävän leirikirjeen ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin.
Jos olet ilmoittautunut leirille mukaan, mutta et jostain syystä ole saanut sähköpostiisi leirikirjettä, (tarkistettuasi sähköpostisi roskapostikansion) olethan mitä pikimmiten yhteydessä Essiin (essi.lyytinen(at)evl.fi, p. 0504152103).

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Siunattua joulun aikaa kaikille! :) t. nuorisotiimi

P.S. Seurakunnan toiminnasta joulun aikaan löydät tietoa mm. Kiikari-lehdestä sekä sivulta www.roihuvuorenseurakunta.fi

Kevätkaudella 2019:

Parkit eli nuortenillat kutsuvat!

Parkit eli nuortenillat kutsuvat perjantaisin klo 18-23 Laajarannassa (Humalniementie 15).
Syyskauden viimeinen parkki eli JOULUPARKKISPESIAALI on pe 7.12.
Joululoman jälkeen parkit jatkuvat jälleen pe 11.1. alkaen.
Kevätkauden viimeinen parkki eli KEVÄTPARKKISPESIAALI on pe 10.5. 
Pe 10.5. oleva parkkikerta jatkuu myös klo 23 jälkeen koko yön läpi ihan aamuun saakka kestävällä LEGENDAARISELLA NUORTEN YÖPARKILLA.
Nähdään parkissa! :)

Erityisesti nuorille suunnatut Arkkikirkot ja gospelmessut kevätkaudella 2019

Arkkikirkko on Roihuvuoren kirkossa klo 18 seuraavina keskiviikkopäivinä: 9.1., 6.2., 13.3., 3.4. ja 8.5.
Gospelmessu on Laajasalon kirkossa klo 12 seuraavina sunnuntaipäivinä: 13.1., 10.2., 10.3., 14.4. ja 12.5.

Euron päivä 9.2.2019

Laajasalon kirkolla vietetään Yhteisvastuutapahtumaa Euron päivä lauantaina 9.2.2019 klo 11-15. Isoset ja raiderit ovat tuttuun tapaan vapaaehtoistehtävissä tuossa tapahtumassa tuona päivänä ennen tapahtuman alkua ja tapahtuman loppumisen jälkeen. Lisäinfoa tehtävistä, tehtävävuoroista, ruokailusta ja muusta tärkeästä on tarjolla lähempänä tapahtumaa isos- ja raiderikoulutuksen WhatsApp-ryhmissä.

Retki tuntemattomaan 27.4.

Lauantaina 27.4. nuorisotyö järjestää kaikille kiinnostuneille nuorille ja nuorille aikuisille RETKEN TUNTEMATTOMAAN. Varaa jo nyt kalenteriisi koko päivä retkeä varten. Ilmoittautumisohjeet ja pientä infoa retkestä ilmestyvät tälle sivulle lähempänä ajankohtaa. Retken kohde ja ohjelma paljastuu vasta pikku hiljaa retken aikana. Jännittävää retken odotusta! :)

Legendaarinen nuorten Yöparkki 10.-11.5. Laajarannassa

Jo legendaarikseksi muodostunut yöparkki järjestetään pe 10.5. - la 11.5. Laajarannassa. Koko yön ajan tarjolla on monenlaista ohjelmaa. Tervetuloa valvomaan hyvässä porukassa! :)
Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet lähempänä yöparkkia.